Whisky News Whisky News
Whisky News Whisky News
Most of the pages are written in the Dutch language but sometimes a picture tells you more than a thousend words.
More pictures and the report of our visit at the Glendronach Distillery can be found at the top left links Whisky Trails 2010.
Alles begint met een idee, zo dus ook het Dortsch Heerengenootschap der Malt Whisky.
Op een regenachtige dag kwamen Frank Kila, Ronald Prent en George Kroonen aan de praat en van wijn kwam het op Whisky. De passie voor smaak verbond de drie mannen en al snel ging het over whisky proeven en de liefde voor dit goedje. Frank was enthousiast en zoals dat dan bij hem gaat ontstaan de wildste ideeŽn, zo was er ineens het Dordtsch Heerengenootschap der Malt Whisky, liet hij een logo ontwerpen en werd de eerste proefavond gepland. De rest is historie. Wat gebleven is, is de sfeer van vriendschap en het delen van gezamenlijke passie, en dat is precies waar het bij het DHMW om gaat.

Wil je meer weten over het Genootschap, klik dan op het logo links.
Informatie over de komende proeverijen vind je door op de desbetreffende foto te klikken.

En je kan ook nog lid worden van het Genootschap, is helemaal gratis en je krijgt volop voordelen, klik hier om je aan te melden als nieuw lid.
Whisky nieuws gaat snel, en sneller dan facebook is haast niet mogelijk, dus al het whisky nieuws kan je vanaf nu vinden op onze Lucky 7 Facebook pagina.
Verkoop van mijn whiskyverzameling, klik hier om naar de afbeeldingen van nog beschikbare flessen te gaan.